Suurkuvatulostus

Suurkuvatulosteilla kiinnität kohteesi huomion! Ammattimaisesti ja suunnitelmallisesti valmistetut suurkuvatulosteet mahdollistavat näyttävän ja vaikuttavan viestinnän, mikä lisää mainonnan ja informaation välityksen tuloksellisuutta. Mainonnan ärsyketulvassa suurkuvatulosteet tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden erottautumiseen. Lisäksi visuaalisuus toimii huomion kiinnittymisen takaajana laajoilla pinta-aloilla. Voit lisätä yrityksesi mainosarvoa ja brändin näkyvyyttä tehokkaasti tai esimerkiksi nauttia suurenmoisista sisustusratkaisuista omassa kodissasi.

Toteutamme korkealaatuiset ja kestävät suurkuvatulosteet sisä- ja ulkotiloihin asiakkaan tarpeet yksityiskohtaisesti huomioiden. Meillä on laaja kokemus erilaisista materiaaleista sekä suurkuvien tulostuskohteista, ja haluamme aina toteuttaa näyttävimmät ja vaikuttavimmat ratkaisut kuhunkin käyttötarpeeseen. Huomioimme suurtulosteiden pohjamateriaalin valinnassa sijoituspaikan (sisä- vai ulkoviestintä) esimerkiksi säänkestävyyden vaatimusten suhteen, ja tulostaminen onnistuu lähes mille tahansa materiaalille ja pinnalle. 

Suurkuvatulosteilla takaat vaikuttavan viestinnän ja varman huomatuksi tulemisen esimerkiksi mainoskylteissä ja muussa mainonnassa, opasteissa, työmaatauluissa, aluekartoissa, julisteissa, banderolleissa, roll-up-julisteissa ja sisustuslevyissä. Ainutlaatuisen työjäljen mahdollistavan digitaalisen välineistömme avulla suurkuvatulosteet ovat edullinen ja vaivaton keino lisätä brändisi näkyvyyttä!

Toteutettuja töitä

Yhteystiedot

RTH-Kaiverrus Oy
Yrittäjänkatu 8 B
04440 Järvenpää

Puh. 09 286 714
myynti@rth-kaiverrus.fi

Katso nettitarra.fi -palvelumme

Juha Vesakoivu
Toimitusjohtaja
juha.vesakoivu@rth-kaiverrus.fi
Puh. 040 750 8662

Ville Närhi
ville.narhi@rth-kaiverrus.fi
Puh. 040 8413 805

Avoinna

Ma - Pe
08 - 16

RTH-Kaiverrus Oy © 2021 | WordPress-kotisivut suunnitellut: Mainostoimisto Sitrusmedia Oy